maanantai 7. maaliskuuta 2016

Projekti

Polkaisin viime viikolla pystyyn pienen projektin. Projekti kantaa nimeä FS16 ja sillä tähtään hyvään suoritukseen FinnSpringissä keväällä. Näin saan jonkin konkreettisen kohteen, jota varten teen töitä. Tavoitteena olisi tehdä tuo hyvä suoritus E-sarjassa, joten alkukauden muidenkin kisojen tulisi mennä hyvin etten tipu A:han. Ja voihan tästä touhusta olla hyötyä SM-keskarille, kuka tietää. Projektiin hyvän pohjan takaa viimevuotinen panostukseni SM-pitkille (johon en sitten startannutkaan sairastumisen vuoksi), sillä maasto on melko lailla samanlaista. Vuoden takaa on myös jäljellä parit kartat, joita katselemalla tuli valmistautumista tehtyä. Eli nyt on kyllä aika ammattimaista panostusta...

Projektin alku on ollut seuraavanlainen aikavälillä yksi viikko: uskoin parantuneeni, kävin pari kertaa lenkillä, totesin olevani vieläkin sairas, kävin lääkärillä ja kärsin poskiontelon tulehduksesta. Eli tiedossa on antibioottikuuri, mutta sillä tauti pitäisi saada selätettyä nopeaan. Eli tilanne on sinällään ihan kohtalainen. Nyt on ainakin aikaa tehdä pöytäharjoittelua ja lukea kirjoituksiin.

Seuraavaksi tarkoitus on saada tauti alta pois. Sitten kevyesti aloittellen ja pääsiäisenä leirille Ahvenanmaalle. Sieltä hyvät reenit plakkariin ja viikoksi kotiin toipumaan, jonka jälkeen viikoksi Saariselälle hiihtämään. Ohessa sopivassa suhteessa pääsykokeisiin lukemista. Aiheena on historia, joten siittä ei pääse liian suurta kuormitusta syntymään vaan päin vastoin.

Motivaatio ei ole ollut näin hyvää sitten tammikuun alun, joten tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

Loppuun vielä päivän linkkivinkki

http://spaluu.blogspot.fi/2009/03/anonyymille.html

Huom. Saatan vähän päivitellä sivun ulkonäköä lähitulevaisuudessa, joten ei kannata ihmtellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti