torstai 17. maaliskuuta 2016

"Aivan näinä päivinä, kaikki kääntyy vielä parhain päin"

Tuli eilen käytyä juoksemassa. Aika kankeaa oli, mutta oli hommassa paljon hyvääkin. Tämä päivä lepoa ja huomenna uudestaan. Liikaa ei kuitenkaan auta henkseleitä paukutella, sillä mitä tahansa voi vielä tapahtua. Päivä kerrallaan on elettävä.

Maanantaina tulee lukion huipennus, sillä silloin on viimeiset YO-kirjoitukseni. Aineena on ruotsi. Täytyy myöntää, että aika on kulunut nopeasti. Vastahan sitä oltiin aloittelemassa lukiota. Yläaste on kuin eilinen. Silti samalla kaikki nuo tuntuvat olevan kaukana menneisyydessä.

Monet suunnistusuran kokemuksetkin ovat vielä tuoreessa muistissa. Ensimmäisen reenin Pyrinnössä muistan kuin viime viikkoisen (oli Kaupin vesitornilla). Pitkä tie on suunnistuksen parissa jo kuljettuna. Joskus tuli ensimmäistä rastia pummattua hyvinkin se 15 minuuttia muista pummeista puhumattakaan. Nyt olen juossut SM-kisoissa 11. henkilökohtaisella matkalla kerran ja viestissä jopa kaksi kertaa. Alla on myös voitto Ungista, kuten myös monia palkintosijoja. Olen juossut viestiä kärjessä ja myös monella muulla hyvällä sijalla. SM-viestissä olen vaihtanut avausosuudelta parhaana pyrintöläisenä 13. vain minuutin päässä neljännestä sijasta. Monet kerrat on ollut mahdollisuus luovuttaa ja lyödä hanskat tiskiin. Näin en ole kuitenkaan tehnyt, vaan olen jatkanut sinnikkäästi yrittämistä. Uskon, että jatkan yrittämistä vielä kauas tulevaisuuteen. Lopulta yrittäminen palkitaan.Meistä tuli mestareita
Viesti jyriä,  voittajia
Yöpyssyja, huippu ankkureita
Meistä tuli yllättäjiä
Viestimiehiä, sankareita
Tänään voidaan voitosta kamppailla

Jotkut keksii millä sävelmän, jotkut ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti