torstai 25. helmikuuta 2016

Tämäkin blogi on vielä hengissä

Sankareita tarvitaan.
Kuvassa Simo-Pekka Fincke

Tiedän, että pidät tätä blogia aika kuolleena paikkana. Väärässä olet, ähäkutti. Luet nimittäin parhaimmillaan aivan uuden uutukaista tarinaa.

Tässähän on nimittäin ollut pieni luova tauko blogin kirjoittelusta. Syy numero yksi on se, että ei ole ollut paljoa mitään kerrottavaa. Välillä juoksen pitkiä lenkkejä ja välillä lyhyitä. Välillä juoksen hiljaa ja välillä kovaa. Joskus jopa intoudun tekemään inttervalleja. Tosin viimeiseen viikkoon ei ole paljoa tullut juostua, sillä päällä tuntuu olevan jonkin moinen flunssa. Välillä reenaaminen maistuu ja välillä se ei maistu. Joskus juoksu kulkee ja joskus ei.

Syy numero kaksi on koulu. Ei ole paljoa kirjoitusfiilistä, kun koulussa on väkertänyt kaiken maailman tekstitaidon vastaukisa ja kuva-analyysejä. Ja sen kerran kun keksii jotakin hyvää kirjoitettavaa, kello on lähellä keskiyötä ja aamulla idea onkin unohtunut. No, tosin mikään ideoista ei olisi sopinut aihealuuen osalta tähän blogiin.

Kuluvan harjoittelukauden suurin haaste on ollut itseni motivointi. Välillä on tuntunut, että harjoittelulle ei ole mitään kohdetta. Ei ole mitään kisaa, johon panostaa. Tämä johtuu suurimmilta osin siittä, että keväällä juostaan vain SM-keskimatka ja syksyllä olen armeijassa eli kisakalenteri siltä osalta on aika epävarma. Nyt olen kuitenkin yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja asettaa tavoitteita. Keväällä pääkisa tulee olemaan FinnSpringin henkilökohtainen Raaseporissa. Maasto ja matka (pitkä) sopivat minulle. Syksyn pääkisaksi valitsin itselleni himan ainutlaatuisemman(?) kisan eli sotilaiden SM-suunnistuksen Haminassa. Spekuloin sen verta maastoa, että se saattaa olla samaa, jota käytettiin SM-ep:llä viime syksynä ja käytetään tulevan kesän Finillä. Tällöin olisi ainakin tuore kartta käytössä. Jos näin tulee käymään, EP:n perusteella maasto sopii erinomaisesti minulle.

Nyt vain flunssa parannallen ja sen jälkeen kovaa ajoa. Ja josko sitä juttua rupeisi tännekin tulemaan enemmän taas kevään myötä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti