tiistai 25. maaliskuuta 2014

Maximum attack

Niin sanoi Markku Alen. En osaa pistää ton een päälle sitä hipsukkaa, vaikka ATK-nero olenkin.
Maximum Attack on myös viikon teema. Eli paljon reeniä ja kunnon hyökkäys päälle.Ei kyllä nyt juttu luista... Koulussa on hyviä ideoita mitä kirjoittas, mutta kun on ryhdyttävä tositoimiin niin pää on aivan tyhjä.

Tarkoitus olisi muuten laskea juttujen taso sinne ekan tekstin tasolle, niin tulisi enemmän tavaraa. Tämä on ainoita asioita, joissa määrä korvaa laadun. Ja onhan se eka teksti hauskempikin, kuin jokin tylsä ja asiapitoinen.

Tarkoitus olisi muuten myös lähteä ensi viikonlopuksi Turkuun leireilemään. Tiedossa olisi myös joku paikallinen rinttiviesti sarjassa H/D 18-21 Pyrsän kakkostiimissä. Olen aloittajana, joten kannattaa seurailla tuloksia ja odottaa jättijytkyä. Taikka sitten jotain aivan vastaista.

Kuntokin vaikuttaa ihan kohtuulliselta päivästä riippuen. Reenaankin on päässyt joten mikäs tässä ollessa. Lauantaina tuli käytyä suunnistelemassa ilman kompassia pitkälenkki iskän kanssa Kisapirtin maastoissa. Tuli tehtyä samalla hyviä huomioita.

Illalla lähdenkin reenaamaan yösuunnistusta. Sitä kandeekin reenata, että pärjää SM-yössä ja tulevaisuuden Tiiumilassa sekä Jukolassa. Tiiumila voi kyllä kutistua kaksiosuuksiseksi kun kerran Ruotsissa se kilpaillaan. Kolmosen juoksijoille annetaan nääs jonkin lyhyen väliosuuden kartat. Ite reenissähän on kova taso, sillä sielä on kuulema jotain paikallisia staroja. Saa ainakin hyvät peesit, jos rastit ei löydy. Viime reeneissä kyllä löytyi, joten luottavaisin mielin matkaan.

Reeniohjelmakin tuli löydettyä netistä. Tai onhan se tullut löydettyä jo aiemmin, mutta nyt alan vasta toteuttamaan. Löytynee täältä .

Mutta nyt syömähän, jotta jaksaa urheilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti