lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ol niingon gotonas

Kuten joku viisas voi otsikosta päätellä, on vuorossa Rauman mahtaviin maastoihin tutustuminen. Kaksi viikkoa sitten tuli nääs kesytettyä Turku tämän kauden osalta.

"Leirin" ideahan on siis nauttia paikallisen Cumuluksen majoitustarjonnasta ja käydä juoksemassa sunnuntaina Rasti-Lukon kevätkansalliset. Tänään oli myös ohjelmassa vanhassa kaupungissa seikkailua sekä yksi suunnistusreeni maastossa, joka osoittautuikin oletettua tutummaksi.

Vanhakaupunkihan on hieno paikka. Jos joskus käy Raumalla, niin kannattaa käydä. Alue sopisi myös hyvin johonkin sprinttikilpailuun. Olisi ihan kinkkisiä rastipisteitä tarjolla. Mukulakivi tekisi myös juoksemiseen haastetta. Ainakin matalalla askeleella rinttaaville.

Tuonne saisi myös vaikka mitä umpikujia ja muita kikkoja suunnistajan hämäämiseen.

Oli muutenkin hienoja paikkoja:
Sekä vähän taidetta:


Majoitus ihan perus hotellihuoneessa. Huomaa, että ollaan urheilijoita.

Lopuksi sitä suunnistusta. Maasto oli mahtavaa, eikä haitannut sekään, että olen sielä kerran aikaisemmin Pyrinnön leirillä suunnistanut. Suunnassakulussa tuli pikkuvirheitä, muuten sujui.
Perhoset ovat iskän ratametsuroimia.
Vähän on tuo suunnistus epävarmaa, joten huomisen kisaan lähdetään matkaan rennosti nautiskellen. Pitää myös toivoa, että reeni ei paljoa paina jaloissa. Toisaalta, jos painaa, ei tule ainakaan juostua liian lujaa.

Näihin tunnelmiin... Näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti