sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rokuliviikko

Tällä viikolla minulla oli rokuliviikko, mikä tarkoittaa lepoa. Rokuliviikon pitäminen on mahtavaa: ei tarvitse suunnitella päivän tekemisiä pikkutarkasti, jotta saa kaikki päivän reenit tehtyä ja saa paljon vapaata aikaa tehdä kaikkea muuta. Rokuliviikon aikana voi todellakin nauttia!

En rupea kylläkään kertomaan rokuliviikon eduista ja tarkoituksesta kuten Gustav Bergman teki tekstissään.

Mutta asiaan... Tarkoitus olisis hieman kertoilla menneiden viikkojen tekemisistäni (on kyllä hieman ristiriitainen tuon edellisen lauseen kanssa).

Pakkasten alettua lenkittely jäi, sillä keuhkot eivät tunnu tykkäävään kylmästä. Eli siis siirryttiin kuntopiirin tekoon, vaikka sekin oli aika vähäistä. Eniten tuli harrastettua akkujen lataamista, jotta jaksaa sitten reenata, kilpailla ja tietenkin menestyä.

Viime viikonloppuna tuli jännitettyä rallia. Pienoinen pettymys oli Hirvosen keskeyttäminen viimeisellä pätkällä. Pitää kuitenkin muistaa, että pettymyksetkin ovat elämyksiä, kuten SP Fincke kirjoitti joskus blogissaan. Rallia tuli myös ajettua tietokoneella iskää vastaan, mutta kisa päättyi toiseksi viimeisellä EK:lla ulosajoon.

Paljoa muuta ei tullutkaan tehtyä. Vähän kuntopiiriä :P

Eilen kävin sitten rikkomassa lenkkitauon. Semmonen 1:40 tuli hölkkäiltyä. Oli mukavaa, kun taukoa tuli se päivä alle kaksi viikkoa. Tänäänkin tuli tehtyä se 1:30, joten hyvältä näyttää. Valitettavasti pakkaset näyttäisi alkavan taas puolivälissä viikkoa, joten on reenattava alkuviikko sydämmen kyllyydestä.

Vähän on tullut suunniteltua ensi kauttakin. Kauden korkkaan näillä näkymin FinnSpringillä. Siittä seuraava varma on KuuS rastit (Pitäisi olla muuten MAHTAVAA maastoa tiedossa! Innolla odotan) Sitten vähän EsEmmiä ja sen jälkeen todennäköisesti Fin5. Finin jälkeen Ungi, jonka jälkeen kauden päätavoite eli SM-Pitkä. Pitkän jälkeen SM-yö ja bonuksena (jos on terve) SM-Erikoispitkä. Eli tollasta settiä ois tarjolla. Kahtoo mitä tulloo. Vai tullooko mittään.

Nyt tuli näköjään vähän tylsempi juttu. Siispä pieni ekstar.

Moni on kysellyt miksi minä olen niin kova, vaikka minua ei näy aina reeneissä. No tässä olisi vastaus:

"Ammattilainen" valmistautumassa töihin omassa metsässä mökillä.
Eipä teidänkään nyt enää tartte ihmetellä, koska salainen ase on paljastettu. Toi on nääs ihan kohtuu rankkaa (mutta hauskaa) hommaa. Ja ainahan voi lisätä haastetta vaihtamalla vesuriin. Niinhän ne suomalaiset huippu-urheilijatkin ennen menestyivät metsätöitä tekemällä. Sen päälle vielä aamu- ja iltalenkki.

Mutta tollasta täällä Pohjantähden alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti