lauantai 11. tammikuuta 2014

Aloitus

Piti itsekkin tehdä tälläinen blogi, koska kaikilla huipuilla on. Mutta asiaan...
Nyt näyttäisi myko olevan takan. Pari viikkoa on tullut reenattua ja kone on alkanut käynnistymään. Reenit ovat olleet kevyitä ja pitkät lenkit on tullut tehtyä mettässä poluilla maksimaalisen nautinnon takaamiseksi.

Voin melkein lyödä vetoa, että tuosta ei saa mitään selvää taikka sitä ei saa suurennettua. Mutta koittakaa.
Uskallauduin tänään siis suunnistamaan legendaariselle Kisapirtin kartalle, paikallisten (siis ainoastaan minun) kesken Välimetsä. Tuohan kartta ei muuten edes ole Tampereelta vaan Kangasalta :P . Mutta siittä uskaltamisesta. Tuollahan sijaitsee venäläisten mafioosojen kokoontumispaikka, vanha takomo taikka sulattamo tai mikä lie se nyt onkaan (kartassa kiellettynä alueena), sekä hullun mummon mökki (maalin kohdalla). Kaiken huipuksi noitten ohi on aina mentävä meiltä päin tullessa...

Mutta itse reenihän oli ensimmäinen kunnon suunnistus pitkään aikaan. Juoksin kokeilumielessä äitin levykompassilla. Jonkin verran tuli noita virheitä. Rasteilla ei ollut rahan puut... eikun haasteen lisäämiseksi rasteja. Mukavaa oli. Huomiseksi olis suunnitelmissa pitkä lenkki. Tai ainakin pidempi.

Löyty muuten YouTubesta makee ilmailuaiheinen (yllätys-yllätys) video: Täältä löytyy
Sekä tälläinen

Mutta jöö. Vois kirjoitella myöhemmin lissää. Kuten Tuntemattomassa sanotaan: "Ei auta hättäillä". 

Oli muuten hauska kirjoitella, vaikka kukaan ei näitä luekkaan. Vois vääntää huomenna lisää. Jos vaikka keksii paremman aiheen. Äikässä sain muuten ysin viime jaksosta.

Ps. Pörsi, kengät ei tee huippua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti