torstai 30. tammikuuta 2014

Rankkaa reeniä...

Tuli taas tehtyä kuntopiiriä. Oli ihan hauskaa ja rankkaa kuten kuuluu. Oli kovin reeni sitten loppukesän mäkivetojen. Enempää ei ole ehtinyt tehdä, sillä eka oli tärkeitä kisoja, joihin himmailtiin. Nuorisoviestin aikaan jo sairastuin, joten tuli taukoo. Hetki sairasteltiin, jonka jälkeen pari viikkoa urheiltiin, kunnes todettiin myko.

Onneksi kuitenkin on jo päästy normaali rytmiin. Tai melkein normaaliin. Pikkasen on tehtävä hommat kevyemmin. Oli kyllä mahtava tunne kun kaikki paikat oli reenin jälkeen kipeät. Palkittin itteni siittä hyvästä suklaalla. Maistu sekin hyvältä.

Tuli viikolla vähän kateltua tuota SM-Pitkien vuosimallia 2014 vanhaa karttaa ja kuvia maastosta. Jonkin verran näytti olevan puskaa, mäkeä sitäkin enemmän. Pitää tehdä paljon mäkireeniä, että saa sen plaketin otettua =P . Ja kyllähän nyt tietenkin pitää reenata itse sitä suunnistustakin. Maastoon palatakseni: Uskon KuUS-rastien maaston vastaavan osittain pitkien maastoa, etenkin mäkien päälisien osalta, joten pidän KuUS-rasteja yhtenä tärkeänä etappina pitkiä varten.

On tullut harrastettua muutakin suunnistukseen liittyvää. Alla on nimittäin muutama karttarojekti. Ruottinlaiva ja sprinttikartta Karosesta. Molemmat ovat harjoitustöitä, joten laatu on mitä on. Ruottinlaiva olisi tarkoitus saada valmiiksi Ungi-reissua varten, mutta Karosella ei ole mitään aikataulua. Karonen on kyllä ollut tässä viime aikoina pää rojektina. Muutama kuva:

Koko alue. Kartta laajenee koiliseen omakotialueelle.
Tämä alue rupee olemaan pohjatyön osalta melko valmis.
Pian pääsee maastoon katselemaan.
Omakotialueen lounaiskulma.
Eli tollasta on tullut oppitunnn.... tai siis välitunnit väännettyä. Kahtoo mitä tulloo. Vai tullooko yhtään mittään (tota lauseparia on kyllä tullut käytettyä jonkin verran...)
Mutta semmosta. Toivotaan, että kovat pakkaset loppuu, niin pääsee lenkille.

Ps. Pörsi ja Gölski, missä viipyy päivitykset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti