tiistai 15. joulukuuta 2015

Talvi saapui

Niin se lumi satoi jälleen tänne Tampereellekkin. Tosin viikon päästä se on varmaan jo sulanut pois. Talven kanssa samoihin aikoihin itselleni koitti joululoma. Nyt on varaa omistautua täysin urheilulle, kun ei ole koulu häiritsemässä harjoittelua ja palautumista. Aamuisin on aikaa juosta kauas ja iltaisin juosta lujaa. Välillä iltalenkin voi korvata kuntopiirillä. Kun joulu on juhlittu, alkaa Keski-Tampereen sprintti viikko. Urheilijan elämähän on tätä nykyään silkkaa juhlaa.

Lauantaina olisi tiedossa seuraava testijuoksu. Paikat rupeaa olemaan kunnossa, eli jalkavaiva on melkein selätetty. Kunnonkin pitäisi olla hyvä, joten oman ennätyksen tekeminen voi olla ihan mahdollista ja ainakin se on suotavaa. Reeniähän on tullut viime aikoina ihan mukavasti ja monipuolisesti. Sunnuntaina kävin voimareeninä raahailemassa joulukuusia metsästä, metsien mies kun olen. Sen verta olen kuitenkin kaupunkilainen, että jonkin verran otti käsiin. Koko urakan kruunasi töiden päätteeksi juodut kahvit metsän kupeessa.

Tänään tuli aamusta kiskottua vuorostaan pidempi lenkki. Aikaa kulu semmoiset 2:12. Keli oli mukava ja jäinen maa rohisi kivasti Sarvojen alla. Illalla tulee varmaankin tehtyä kuntopiiriä. Loppuviikko sitten määrää vähentäen kohti testijuoksua. Sitten kahtellaankin millaisessa kunnossa sitä ollaan.

Tässä vielä viikon lukuvinkki seurattavaksi blogiksi ellette ole jo katsastaneet:
http://sub230.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti