tiistai 8. joulukuuta 2015

Tilannekatsaus

Tässä on taas päässyt vierähtämään tovi siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Tosin eipä minulle ole sattunut suuria saavutuksia, joista kertoilla. Tasaista ja mitäänsanomatonta puurtamista. 

Pari viikkoa sitten tuli juostua testijuoksu, mutta siellä kärsin syksyn aikana tutuksi tulleesta jalkavaivasta eli jalkaterän puutumisesta. Ongelmaa on yritetty ratkaista venyttelyllä sun muulla. Eilinen fysioterapeuttikäynti taisi vihdoinkin paljastaa syyn. Sitä en rupea asiasta ymmärtämättömänä sen kummemin availemaan. Hoitoliikkeet on kuitenkin aloitettu ja eiköhän se siitä parane.

Reenaaminen on ollut voima- ja pk-painotteista. Jonkin verran vk:ta vetojen muodossa. Eipä pidempiä vauhdikkaita lenkkejä ole tosin pystynytkään  oikein tekemään jalkavaivan vuoksi. Reeneissä rastit on ruvennut löytymään hieman paremmin, tosin suunnistusmäärät ovat olleet aika alhaiset.

Näin joululoman lähestyessä ja lukiota ollessa jäljellä loppurutistuksen verran, on hyvä miettiä myös tätä puolta. Kaksi ja puoli vuotta on mennyt nopeasti. Nyt olisi koulua jäljellä aika lailla tarkalleen yksi jakso. Oikeastaan tänä vuonna olen vasta tajunnut sen, että olen todella hyvä koulussa, etenkin historiassa. Kirjoituksissa hissasta tuli se L ja olin myös koulun joukkueessa Turvallisuuspoliittisessa tietovisassa. Sekin meni ihan mukavasti joukkueemme sijoittuessa neljänneksi. Hyvyyden tajuaa siinä, kun miettii kuinka vähän noiden eteen on kuitenkin tehty loppupeleissä töitä verrattuna esimerkiksi urheiluun. Urheilussa paras SM-sijoitus on 11. ja historiasta L, jota voi verrata ihan hyvin SM-mitalliin. Toki historiassa sitä työn tekoa tulee huomaamatta, kun lukee asiaan liittyviä artikkeleita ja kirjoja silkasta mielenkiinnosta. Katsotaan, mihinkä tämä mielenkiinto minut lopulta vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti