torstai 19. marraskuuta 2015

Eilen, tänään, huomenna

Viimeksi kirjoitellessani kerroin harrastavani näin syksyllä hieman leireilyä. No nyt nuo leirit ovat takana ja täytyy sanoa, että molemmilla leireillä oli hyviä harjoituksia tarjolla. Valitettavasti itse en ollut parhaimmassa suunnistusvireessä, vaan homma oli koko ajan enempi vähempi hapuilua. Joka reeniin tuli vähintään se kaksi kappaletta pummeja heitettyä. Fyysiseltä kantilta ajateltuna reenit kyllä menivät hyvin. Kulkua löytyi vielä viime sunnuntainakin sopivasti.

Lähiaikoina ei ole urheilurintamalta mitään erityistä tiedossa. Homma on sitä kuuluisaa puurtamista syksyn pimeydessä. Juoksua, lihaskuntoa ja suunnistusta sopivassa suhteessa. Ensi viikolla olisi ohjelmassa kauden ensimmäinen testijuoksu. Omaa ennätystä pitää yrittää parantaa, mutta saa nähdä kuinka käy.

Näin uuden kauden alkupuolella on hyvä miettiä myös tulevaisuutta eli huomista. Asettaa tavoitteita kaudelle ja miettiä paikkaa huippukunnolle. Itselleni ensi kesästä tulee ainutlaatuinen, sillä varusmiespalvelus Porin prikaatissa alkaa heinäkuussa. Tästä syystä asetan omat urheilutavoitteeni alkukesälle. Pääkisa on SM-keskimatka ja sielä olisi tarkoitus olla kauden kovimmassa kunnossa. Syksylle en aseta tavotteita, koska on epävarmaa kuinka loppukesällä ja syksyllä on aikaa harjoitella tai edes kilpailla. Varusmiespalvelusta odotan kuitenkin innolla, sillä se tarjoaa jotain uutta koulussa puurtamisen tilalle.

Näin loppumainintana todettakoon, että hissasta tuli kirjoituksissa L. Se on menneen kauden paras saavutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti