tiistai 15. syyskuuta 2015

For A Better Day

Nyt kun tauti on selätetty ja alla on pari reeniäkin, voi ruotia tulevaa ja hieman mennyttäkin. SM-pitämatka jäi siis väliin flunssan vuoksi. Otin asian yllättävän kevyesti, liekö ikä tuonut kypsyyttä. Jälkeenpäin pientä harmitusta ovat toki aiheuttaneet menetetyt rankipisteet. Kahdessa viikossa rankisijoitus putosi huimat 20 sijaa. Keskinkertaisella suorituksella olisi pudotusta tullut maksimissaan vain 10 sijaa.

Vastoinkäymiset ovat selätettäväksi ja niiden jälkeen urheilu tuntuu tuplasti mukavammalta. Eilen tuntuikin mukavalta antaa kevyttä kyytiä nastareille iltarasteilla Julkujärvellä. Samalla tuli korkattua iltarastikausi. Viime kerrastahan taisi olla aika lailla vuosi aikaa.

Ensi viikonloppuna on vuorossa SM-sprintti sekä -viesti. Rintissä tavoitteena on edelleen paikka A-finaalin, vaikka karsiutuminen ei näillä pohjilla pettymystä tuotakkaan. Aina kuitenkin pitää yrittää ja ikänä ei kannata heittää hanskoja tiskiin. Välillä voi käydä tuurikin. Viestissä toiveena on aloitusosuus. Yhteislähtöihin on ihan mukavat pohjat tältä kaudelta ja porukassa tossukin nousee. Maasto sopii itselle melko hyvin, vaikka suota voisi olla hieman vähemmän kuin mitä vaikuttaisi olevan tarjolla.

Hyvä maastohan on sellaista mukavaa avokalliota tai kangasta. Ei todellakaan mitään hämäläistä pusikkoa. Jos jotain konkreettista esimerkkiä kaipaa, niin kannatta kaivella esiin Louna-Jukolan tai WOC 2013 pitkien kartta. Jos maasto on puskaa, niin sillon sen puskan pitäisi mieluiten olla poikittain maassa. Eihän se silloinkaan ole mukavaa juostavaa, mutta metsä on ainakin hoidettua. Lämmittää lovasti tälläisen harrastelijametsänhoitajan sydäntä.

Tossa nyt varmaan tuli kerrottua kaikki kertomisen arvoinen. Viikon loppuna nautiskellaan ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti