sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pieni pettymys, suuri helpotus

Kuva: SA-kuva

Eilen tuli juostua pitkästä aikaa testijuoksu. Edeltävä kerta jäi väliin sairastumisen vuoksi. Taudista onneksi selvittiin suhtkoht nopeasti ja hiihtolomalla pystyi toteuttamaan suunnitellun kovan viikon.

Tämä viikko tuli otettua kevyesti TJ:tä varten. Perjantaina tuli vedettyä kevyitä vetoja. Ne sitten pilasivatkin testijuoksun. Nastalenkkarit ja sula asvaltti eivät olleet ihan paras yhdistelmä. Lauantaina verrytellessä tuntui pohkeissa mukavaa kireyttä, mutta veneyttelyllä se hävisi. Juoksussa vauhti oli hyvää ja Gölen kanssa painettiin kohti hyvää aikaa. Näkötornilta laskettelu kuitenkin sai herätettyä mukavan kireyden säären etuosaan. No annoin periksi. Oishan sitä voinut KOITTAA sinnitellä, mutta tuskin ois onnistunut. Maaliin tulin ajalla 31:28 eli neljä sekkaa jäin omasta enkasta. Göle veti 31:06. Jos mulla ois menny loppu hyvin, oltais alitettu 31 minuutin raja ja saatu jännittävä loppukirikamppailu.

Kokonaisuutena ajateltuna juoksun perusteella kuntoni on kuitenkin tosi hyvä. Vaikka lopussa jäi, olisi normitilanteessa mennyt 31 rikki. Se on todella hyvä merkki kesää ajatellen. Nyt vielä viimeinen rutistus harjoittelukautta ja sitten kisakausi korkaten pääsiäisenä. Hyvillä mielein, valmiina taistelemaan.

"Started out as a reserve, soon promoted when deserved. And the legend has begun!"

Ens viikonloppuna leiri Turussa, pääsiäisenä Paraisilla. Hienoa maastoa siis luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti