lauantai 17. tammikuuta 2015

Jotain kivaa

Taas on reilu kuukausi vierähtänyt reippaasti. Viikko sitten tuli juostua testijuoksu jäisellä Pyynikillä jääden vain 10 sekkaa omasta ennätyksestä. Urheilullisesti on tullut pari kevyttä viikkoa, mutta nyt olisi tarkoitus taas kiristää.

Reeniä on saanut tänä syksynä ja talvena todella hyvin alle. Varsinkin jos vertaa edellisiin saiarastaettaessa kuluneisiin talviin. Kehitystä on tullut ja sen huomaa esimerkiksi viime postauksessa olleesta TJ:n aikataulukosta. Reeni on ollut melko juoksupainotteista, mutta tulee siirtymään hiihdon suuntaan kelien parantuessa. Suunnistus on ollut melko vähäistä (maks. pari kertaa viikossa), mutta se ei ole ongelma. Ajatustyötä on kuitenkin tehty.

Ensi kesänä pääpaino (tavoitteet) on SM-kisoissa ja suurviesteissä. SM:issä pitkä ja sprintti ovat mielenkiinnon kohteena (tavoitteena). Viestipuolella luonnollisesti päätavoite on Ungdomens 10-mila. Sinne saadaan Pyrinnöstä kova joukko kasaan ja ykköseen pääsemisen eteen joutuu oikeasti tekemään töitä. On siis jotain jota tavoitella. Ja onhan nyt viimeinen mahdollisuus tuplaan Ungissa.

Nyt pitää kuitenkin lopettaa jaarittelu ja ruveta valmistautumaan henkisesti illan säbäilyyn ja Mustosten kukistamiseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti