perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kohti FinnSpringiä

Kisa kausi on tullut korkattua ja kolme kisaa (Rauma, Kevätyön viesti ja Silja-rastit) juostuna. Homma ei ole mennyt ihan toivotusti, mutta hyviäkin rastivälejä löytyy. 

[Europen Viimeistä lähtölaskentaa kovemmalle]

Nyt on tuntunut kuitenkin koko viikon hyvälle niin fyysisesti kuin henkisestikkin. Eilisestä reenistä tuli lopulta myös hyvä juoksu. Mieli on siis rauhallinen ja odottavainen. FinnSpring saa siis tulla.

Tavoitteena on nousta takaisin omalle tasolle. Mikä se on, sitä en tiedä. Uskon sen olevan kuitenkin kovempi kuin alkukevään taso. Suurin tavoite on siis tällä hetkellä kehittyminen.
Mielessä on pidettävä nämä sanat:


"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me."
-Ayrton Senna

Toinen tavoite on saada nostettua sijoitusta rankilla. Muuten ei pääse starttaamaan Mehiläinen sprinttiin.
Tärkeää lauantaina on myös nauttiminen, sillä jos ei nauti joka hetkestä kisassa, homma ei todennäköisesti suju. Esimerkiksi SM-pitkien karsinnassa ja SM-yössä nautin ja tulokset ovat sen mukaiset.

Sunnuntaina on vuorossa viesti. Joukkueena Pyrinnön kolmonen sarjassa H15-18. Kolme ensimmäistä joukkuetta on tasavahvoja, mikä lisää jännitystä parhaan Pyrintöläisen tiimin asemasta kilpailemisessa.
Osuuksista minulle sattui ankkuriosuus. Se on hyvä, jos on lauantailta hyvä fiilis, mutta haastava, jos on huono fiilis. Siispä toivotaan onnistunutta lauantaita, jotta on hyvät pohjat viestiin.

Huomenna on aikainen herätys, joten pian unten maille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti