lauantai 22. helmikuuta 2014

Takaisin kehään

Nyt on sairaus selätetty. Maanantaina tuli käytyä seuran lihashuoltoreeneissä ja keskiviikkona hiihtäjien olympiamitallin siivittämänä tuli lähdettyä lenkille. Oli muuten MAHTAVAA viihdettä seurata hiihdon jännitysnäytelmää terveystiedon tunnilla. Torstai lepoa ja perjantaina lenkki.

Tänään tuli alotettua suunnistusreenaaminen seuran reenillä Nääshallilta. Reeni sisälsi kolme suunnistusta. Matkaan lähdettiin pareittain ja kahdella ekalla lenkillä toinen teki oikeanpuoleisen ja toinen vasemmanpuoleisen reitinvalinnan. Vähän oli takkuamista suunnistuksen osalta. Ei oikein pysynyt homma edessä. No en ole suunnistanut tämän talven aikana kuin kerran aikaisemmin, sekin metsässä. Fyysisesti, ei kuvainnollisesti

Osa 1:

Eka osa meni ihan hyvin. Itselläni oli vasen reitinvalinta tällä lenkillä. Virheitä ei tullut, mutta suunnistus ei pysynyt edessä.5-6 välillä en muista ihan tarkkaan miten menin.

Osa 2:
Tälle radalle minulla oli oikeanpuoleinen reitinvalinta. Nyt tuli sählättyä kolmosen paikkeilla ja otin tuplahylsyn. Ysille mennessä meinasin sählätä. Muita virheitä ei tullut ja suunnistus rupesi myös pikkuhiljaa sujumaan.

Osa 3:
Nyt oli vapaavalintaiset reitinvalinnat. Suunnistus sujui jo melko hyvin. Virheitä ei tullut eikä hylsyä.
Reeninä oli hyvä. Nyt kun on taas terve, niin pitää ruveta panostamaan taas itse suunnistamisen reenaamiseen.


Karttaakin on tullut taas pyöriteltyä ja se onkin jo tosi hyvällä mallilla.
Vielä puuttuu osa pohjoisesta omakotialueesta sekä asuinalue koulun pohjoispuolelta. Muuten pohjatyö rupee olemaan valmista. On tuo kieltämättä aika hauskaa touhua.

Muuten ei olekkaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Koulua ja semmosta.... Ei mitään mainitsemisen arvosta. Tai sainhan minä yhden pienoismallin pitkästä aikaa valmiiksi. Edellinen valmis taitaa olla viime kesältä, ellei peräti keväältä. Vois laittaa joku päivä kuvaa tulemaan tänne.

Mutta ei muuta. Pysykää kanavalla... Tai jos ei kanavalla, niin käykää ainakin aika ajoin tsekkaamassa. :P

Vois lukee Tuntemattoman sotilaan koeviikon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti