lauantai 15. helmikuuta 2014

"Pettymyksetkin ovat elämyksiä"

Viime viikon perjantaina tiesin jo sen tapahtuvan. Kaikki merkit viittasivat siihen. Myöhemmin, kun olen asiaa miettinyt, tulin siihen tulokseen , että torstainakin oli havaittavissa sen suuntaista. Perjantaina merkit kuitenkin olivat niin vahvat, että osuin oikeaan. Lauantaina olinkin sitten jo flunssassa. Nenä tukossa ja kurkku limainen sekä kipeä. Ja samalla sairauden tiellä ollaan vieläkin, vaikkakin tänään on paras päivä olon suhteen kuluneen viikon aikana. Ensi viikolla uskon pääseväni jo reenamaan. Viimeistään lomalla. Pitää muistaa SP Fincken sanat: "Pettymyksetkin ovat elämyksiä".

Paljoa muuta ei sitten ole tapahtunutkaan viime aikoina. Karttaa on tullut väännettyä ja se näyttää kyllä ihan kohtuulliselta. Enää pohjatyötä on tekemättä varmaankin 1/3. Sitten pääsee maastoon. Tai ei se kyllä mitään maastoa ole.

Ensi kauden ohjelmaakin on tullut taas hieman mietittyä. Finin skippaan. Niihin aikoihin voisi käydä mökillä mehtätöissä ja reenaamassa. Voisi samalla käydä juoksemassa viime vuoden Nuorten-Jukolan osuuteni. Jos saisi paremman suorituksen. Ja minulla on vahva usko, että mökin seudlta voisi löytyä hyvää reenimaastoa SM-pitkiä ajatellen.

Sää näyttää muuten muuttuvan hyväksi suunnistamista varten. Ei tartte rämpiä umpihangessa, vaan voi juoksennella kuivahilla kankahilla. Ja auttaahan se kartanteossakin, kun ei tartte kaivella niitä kohteita lumen alta.

Mutta jöö... Ei taida irrota tänään enempää juttua. Kahtellaan sitten myöhemmin lissää, kun oon terve ja pääsen reenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti