maanantai 5. lokakuuta 2015

Optimi on 3:20

Terve. Taas on aikoja eletty ja sitä rataa. Spotifyn soittolistaa katselessa tulin siihen tulokseen, että optimi kesto kappaleelle on noin 3:20. Tai ainakin suurin osa noista nykybiiseistä kestää aika lailla tuon verran. Saattaa olla jokin taiteellinen seikka, tiedä häntä. Mutta kyllä mulla ihan asiaakin on.

Kun niitä aikoja on elelty, kisat kalenterissa sitä myöden vähenevät. Nyt niitä on jäljellä tasan kaksi kappaletta (Ei 3:20 kestäviä kappaleita. Hehe, huumoria kehiin). Jännäähän tuossa määrässä on se, että määrä on sama kuin edellisessä postauksessa, vaikka Jämi onkin jo juostu. Viime perjantaina nimittäin ilmottauduin Tampereen koulujenvälisiin suunnistuskisoihin. Sarjassani on kova kilpailu tiedossa, sillä osallistujia näytti olevan oikein kaksin kappalein.

Jämin suunnistusmaratoni meni hieman penkin alle. Lippu löytyi kyllä hyvin, mutta iski jokin jalkavaiva. Veri ei oikein tuntunut kiertävän, niin aika meni kengän kanssa tapellessa ja sitä löysäillessä. Oikee syy taisi kuitenkin olla lihasjumi tai joku vastaava. Ongelmat ovat onneksi kuitenkin ratkaistavissa.

Rankisija on ollut viimeisen kuukauden kivassa pudotuksessa. No okei. Kyllähän se on noussutkin siittä, mitä se oli heikoimmillaan kuluneen kuukauden sisällä. Hyvä jutsku on kanssa se, että loppusijoitus on tänä vuonna parempi kuin viime vuonna. Kehitys kehittyy ja niin edelleen.

SM-todellapitkille on nyt aikaa aika tarkalleen 12 päivää ja 20 tuntia. Reenailu on menossa, joten kunnosta ei jää kiinni. Ainakaan jos menee tarpeeksi hissukseen. No ei vaan. Kyllä kunto on ihan mukava. Saatanpa olla jopa elämäni kunnossa. Rankisijakin nimittäin tukee tätä teoriaa. Nyt vain hyödynnetään koeviikon tarjoamat vapaapäivät, niin saadaan hyvä loppusilaus. Todellapitkillä isketäänkin sitten kaikki peliin, sillä se on kauden viimeinen mahdollisuus vähän kaikessa. Se määrittää, mikä maku suussa lähdetään vääntämään reeniä syksyn pimeydessä ja talven kylmyydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti