torstai 8. lokakuuta 2015

Keskinkertaisuus kunniaan

Nyt on kyllä tullut vastaan sellainen musiikkikappale, että on täälläkin hehkutettava. Kappale on nimittäin Aviciin Trouble. Sanat sopii todella hyvin tälläiselle keskinkertaiselle urheilijapuuhastelijalle:

"Never been last, but I've never been first 
No I may not be the best, but I'm far from the worst
No I may not be the best, but I'm far from the worst

Oh I've seen trouble more than any man should bear
But I've seen enough joy, I've had more than my share"

Harvoin tulee vastaan näin samaistuttavaa kappaletta. Joskus olen kyllä saattanut olla vika, mutta on sitä tullut joskus joissain pikkukisoissa oltua ekakin, niin kumoavat hyvin toisensa.

Huomenna olisi sitten tiedossa kauden toisiksi viimeinen startti. Osallistujamääräkin on tuplaantunut sitten viimekatsomisen. Kova kisa tulossa.

Suunnistuksen puolelta on nostettava myös esille se, että olen kauden parhaimmassa yösuunnistuskunnossa. Jäi meinaan viime NRCC:ssä virheminuutit melko vähiksi. Tälläinen vire kun olisi ollut pari viikkoa sitten, niin sijoitus SM-yössä olisi ollut huomattavasti parempi. Tai ainakin parempi. Nythän oli toki letkaa tarjolla, kun oli yhteislähtö. Piti valita vaan taitavin vetäjä, mutta silti.

Muuten tässä ollaan oltu melko pyöräilypainotteisella linjalla, kun ovat nuo pohkeet tupanneet olemaan vähän jumissa, etenkin tuo vasemmanpuoleinen. Siittä kait tuo jalkavaivakin on johtunut. Ylipäätään pyöräily on hyvää vaihtelu juoksulle, jota on tullut viime aikoina melko reilusti. Fillarointi on kyllä hauskaa, varsinkin kun sitä tekee poluilla ja metsäautoteillä. Toki mukava pakkassää helpottaa, sillä pahimmat kurakot ovat jäässä.
Tuli sattumalta ajettua Taivalpirtin reitin latupohjaa. Oli kyllä ihan mukavaa mentävää. Parissa kohtaa oli sen verta kivikkoa ja puuta, että piti talutella.


Pitihän sitä käydä testaamassa Ruskon uusi asfaltti baana. Kulki kuin Tourissa konsanaan, vaikka pyörä ei ole kovin rullaavaa sorttia. Liekö sitten mielikuvitus ollut asialla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti