tiistai 8. elokuuta 2017

Suppakuuri

Viime viikonloppuna kilpailtiin legendaarinen Lahti suunnistus. Oma kalenterini näytti tyhjää kyseiselle viikonlopulle, joten matkaan tuli lähdettyä. Tavoitteita en asettanut korkeiksi, vaan lähdin enemmänkin reenimielellä matkaan.

Lahden maastot ovat aina olleet mielenkiintoisia ja monipuolisia, eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta. Lauantain keskarilla alkuun tarjottiin tiukkaa supikkoa ja loppuun nopeaa sekä melko tyhjää tasamaata. Kisasta selvisinkin hyvin ja virheettömällä suorituksella irtosikin yllätykseksi toinen sija.

Sunnuntaina vuorossa oli pitkämatka, joka ei omalta osaltani mennyt aivan niin hyvin kun lauantai. Suunnistuksen osalta ainoat haasteet olivat pitkien välien toteutuksissa, mutta fyysisesti kulku ei riittänyt alkuunsakkaan.

Kokonaisuus loppusyksyä ajatellan näyttää hyvältä. Rastit tuntuvat löytyvän ja fysiikkaakin saa vielä kehitettyä. Nyt on vain saatava alle pidempää reipasvauhtista juoksemista ja lisäksi voimaa kroppaan. Seuraavana harjoituskisana toimii AM-pitkä Hämeenlinnassa. Katsotaan kuinka tilanne lähtee kehittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti